BIJ EETCAFE / BED AND BREAKFAST HOTEL”OP ‘T INDSJE”. Sinds jaar en dag is Eetcafe “Op ’t Indsje” bekend bij velen als een gezellig eetcafe. Waar u dagelijks kunt mee eten met de pot of kunt kiezen uit de vele andere gerechten van de menukaart. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om bij Bed & Breakfast Hotel “Op ’t Indsje” te overnachten tussen de schilderachtige landschappen van het zuid-limburgse land.

 

BED & BREAKFAST HOTEL “OP ‘T INDSJE” heeft 6 mooie, ruime en moderne kamers ter beschikking. Iedere kamer is voorzien van een ruime badkamer en een tweepersoons bed. Uiteraard is het geen probleem om kinderen mee te nemen, in dit geval wordt de kamer voorzien van een extra kinderbed. Meer informatie over de kamers / beschikbaarheid / prijzen kunt u vinden in het kamer overzicht.

 

EETCAFE “OP ‘T INDSJE” heeft naast een à la carte menu ook de mogelijkheid om iedere dag te genieten van de dagelijkse kost. U heeft de mogelijkheid om voor een klein bedrag mee te eten wat de pot schaft. Zoals eerder vermeld biedt de kaart een ruime keuze tussen vis, vlees of vegetarische maaltijden. Zo heeft de wandelaar een ruime keuze uit een diverse kleine gerechten en de fijnproever de mogelijkheid om zich iedere keer weer te laten verrassen door de chef.

 

INFORMATIE “OP ‘T INDSJE”

RIJKSWEG 97
6267 AE
CADIER EN KEER

043 4072547

info@optindsje.nl

 

OPENINGSTIJDEN

September – Maart

Maandag – Donderdag 16:00 – 22:00 uur.

Vrijdag – Zondag 10:00 – 22:00 uur.

April – Augustus

Iedere dag – 10:00 – 22:00 uur.