maandag 1 jan. Gesloten.
dinsdag 2 Gesloten.
woensdag 3 Gesloten.
donderdag 4 Gesloten.
vrijdag 5 Gesloten.
zaterdag 6 Drie koningen: Oosterse schnitzel
(door die 3 meegebracht uit het oosten) met salade en friet.
Gratis oliebollen als dessert!
zondag 7 À la carte eten vanaf 12.00 uur.
maandag 8 Bami-schotel met kip en mini loempia's.
dinsdag 9 Kipstroganoff met salade en frietjes of rijst.
woensdag 10 jan. Gehaktballetjes in Stroopsaus met salade en frietjes of
aardappelcroquetjes.
donderdag 11 Zuurkoolstamppot met braadworst en jus.
vrijdag 12 Gebakken vis met aardappelen en verse groentjes.
zaterdag 13 Kipsaté met salade en frietjes of rijst.
zondag 14 À la carte eten vanaf 12.00 uur.
maandag 15 Pasta bolognese.
dinsdag 16 Kippilav met salade en frietjes of rijst.
woensdag 17 Albondiga’s met salade en frietjes of rijst.
donderdag 18 Wortelstamppot met karbonade en jus.
vrijdag 19 Gebakken vis met puree en verse groentjes.
zaterdag 20 jan. Boeuf bourguignon met salade en frietjes.
zondag 21 À la carte eten vanaf 12.00 uur.
maandag 22 Nasi-schotel met kip en miniloempia.
dinsdag 23 Kipsouvlaki met tzatzikisaus met salade en frietjes of rijst.
woensdag 24 Hamburger met salade en frietjes.
donderdag 25 Rode kool met aardappelen en bal gehakt met jus.
vrijdag 26 Kibbeling met dipsaus, salade en frietjes.
zaterdag 27 Halve kip uit eigen oven met friet en salade.
zondag 28 À la carte eten vanaf 12.00 uur.
maandag 29 Pasta bolognese.
dinsdag 30 jan. SPARE RIBS MET FRIETJES EN SALADE!
woensdag 31 jan. Kipshoarma met knoflooksaus, salade en frietjes.
 
januari...
Mocht u met de pot mee willen eten laat de chef-kok dit voor 14.00 uur weten.
U kunt dan tussen 17.00 uur en 20.30 uur gezellig aanschuiven en genieten
van wat de pot schaft, voor de prijs van € 7,50 per persoon.
Indien u graag elke maand de nieuwsbrief ontvangt met de nieuwe lijst van
de desbetreffende maand, klik dan hier
RESERVEREN   043 4072547
RESERVEER OP TIJD VOOR 1ste OF 2de KERST. WANT VOL = VOL!