Golf arrangementen


In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in topconditie en het afwisselende karakter maakt golfen op deze baan erg aantrekkelijk. Sommige holes zijn omringd door hoogstam fruitbomen terwijl andere een prachtig uitzicht op het omringende landschap bieden.
Op de 9-holes Pitch & Putt-baan kunt u naar hartelust oefenen. Vanaf het gezellige terras heeft u een fantastisch uitzicht tot aan Maastricht. In het sfeervolle clubhuis kunt u van aankomst tot vertrek genieten van lekker eten en de authentieke Limburgse gastvrijheid.
Speciaal voor wie hier maar geen afscheid van kan nemen, heeft Bed & Breakfast Hotel "Op 't Indsje" 3 speciale golfarrangementen samengesteld.


*
Weekend genieten € 142,50 p.p.
(zaterdag en zondag)
- Greenfee voor 2 dagen
- 1 Overnachting inclusief ontbijt


*
Lang weekend genieten € 225,00 p.p.
(vrijdag, zaterdag en zondag)
- Greenfee voor 3 dagen
- 2 Overnachtingen inclusief ontbijt


*
Midweek genieten € 250,00 p.p.
(ma, di, wo, do en vr)
- Greenfee voor 3 dagen
- 4 Overnachtingen inclusief ontbijtUiteraard zijn onze arrangementen naar uw persoonlijke wens aan te passen. Hiernaast kunt u uw arrangement uitbreiden met een heerlijk 3 gangen menu van de chef in ons eetcafé voor € 24,95

Prijzen zijn op basis van een 2-kamer bezetting